Experientele mari construiesc branduri mari.

Noi suntem PremierSoft

Este foarte complicat cand trebuie sa vorbesti despre tine, afacerea ta, angajatii tai. In primul rand prin faptul ca nu gasesti reteta potrivita din care sa nu reiasa ca te lauzi, asa ca o sa incercam sa ne laudam cat mai putin. Misiunea noastra este sa intrecem nivelul asteptarilor clientilor nostri in fiecare zi, prin livrarea de solutii creative, personalizate, performante si de calitate tehnica impecabila. Intotdeauna la timp, intotdeauna de calitate.

Am inceput cum trebuia inceput, cu participarea la cursuri, trainiguri facute in consultanta SEAP, in Management si Marketing, cu seminarii anuale tinute de experti in domeniu si lista ar putea continua. Toate acestea, la care se adauga faptul ca monitorizam zilnic cele mai multe surse de licitatii publice din Romania: SEAP, Presa Nationala, Fonduri Europene, Monitorul Oficial, Directia Finantelor Publice, Registrul Executarilor + peste 800 de pagini web ale institutiilor publice.

Suntem parteneri cu brandurile in care credem, deoarece lucrurile minunate provin din inspiratie.

34
Proiecte finalizate
5232
Parteneri
32
Persoane in echipa
14
Ani de experienta

INTEGRITATE

Suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie. Ne pastram obiectivitatea in orice interactiune. Ne tinem de cuvant si reactionam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism. Nu spunem despre colegii nostri lucruri pe care nu le-am spune si de fata cu ei.

INVATARE

Suntem dornici sa aflam lucruri noi si invatam repede. Ne recunoastem greselile si invatam din experientele noastre. Facem schimb de cunostinte, bune practici si inovam. Ramanem deschisi la schimbare si o adoptam intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare.

PASIUNE

Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne depasim limitele. Suntem mandri sa lucram la PremierSOFT, inconjurati de oameni care gandesc la fel ca noi si le inspiram celor din jur sentimentul de pasiune si implicare.

 

RESPECT

Ne respectam unii pe altii, ne recunoastem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine. Ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi. Ii acceptam pe cei care sunt diferiti de noi, dar au un caracter bun (simt inalt al moralitatii, integritate etc.). Apreciem diversitatea de idei, opinii si experiente.

DISCERNAMANT

Ne straduim sa avem mai putine reguli, mai multe principii si sa fim rezonabili. Evaluam situatiile in mod obiectiv si mergem la sursa problemei. Suntem capabili sa luam decizii chiar si cand situatia pare neclara. Aplicam regula bunului simt mai presus de orice. Avem curajul sa schimbam directia atunci cand situatia o cere si mergem la sursa problemei.

SIMPLITATE

In relatia cu clientii, avem in vedere simplitatea si confortul. Suntem foarte atenti la modul in care ne executam sarcinile. Incercam in mod constant sa reducem complexitatea si sa simplificam lucrurile. Lucram eficient si nu irosim resurse.

Va asteptam cu drag in dorinta de a face lucruri impresionante impreuna.

Cautam mereu proiecte interesante si relatii semnificative. Intra in contact